Pripreme: Lekeničani treći u Pešćenici

9. kolovoza 2010.

Lekeničani su osvojili treće mjesto u konkurenciji od 8 ekipa na turniru u velikom nogometu koji se tradicionalno održava svake godine u Pešćenici. Ključan poraz koji ih je poslao u borbu za tek treće mjesto bio je u polufinalu protiv Jelačića iz Vukovine. Lekenik – Jelačić 1:3 (0:1).

U prvoj utakmici odigranoj u subotu pobjedili su Turopoljac iz Kuća sa 5:1. Lekeničani su gubili 1:0,a li pred kraj poluvremena zabija za izjednačenje Antonijo Ćosić. U drugom dijelu Kučanima pada koncentracija te zabijaju dva puta Kutleša te po jednom Novosel i Krpan. U nedjelju protiv Jelačića prikazali su blijedu igru. Ključ poraza je bila slaba realizacija, ali vjerojatno i umor nakon brojnih utakmica. Jedini pogodak za Lekenik postigao je Kutleša glavom za 2:1. U drugom polufinalu, igrali su domaćin turnira Pešćenica i Topusko. Topusko je pobjedilo boljim izvođenjem jedanaesteraca. Na kraju regularnog dijela bilo je 1:1. U utakmici za treće mjesto između lekeničana i pešćenaca mogli smo vidjeti bolji nogomet lekeničana, ali opet jako slabu realizaciju. Jedini gol na utakmici pao je pred samim krajom susreta, precizan je bio Tomislav Prskalo. U finalu je NK Topusko minimalno pobjedio Vukovinu i osvojio turnir.

Trener Vlado Horvat imao je na raspolaganju sve igrače osim Komića i Kirete.

Za najboljeg igrača proglašen je Damir Išek iz Topuskog. Vratar Jelačića bio je najbolji vratar, a za najboljeg strijelca Tomislav Kutleša koji je postigao samo tri pogotka.

Na rasporedu u srijedu u Budaševu lekeničani igraju protiv BSK-a. Početak utakmice je u 18 sati.

{ 6 komentari… read them below or dodaj jedan }

Led Zeppelin kolovoz 9, 2010 u 20:25

koliko igraca treba biti do pocetka sezone tj. koliko ih otpada???? =)

Odgovori

admin kolovoz 10, 2010 u 00:07

Nema toga.

Odgovori

Đuro kolovoz 10, 2010 u 01:23

vidi se da fali kireta u tom veznom redu,po meni su i krpan najkvalitetniji u veznom redu.

Odgovori

Led Zeppelin kolovoz 10, 2010 u 09:43

veza nam je odlicna,zec je odlican igrac,i jazo(novosel),pixa(komšić) ima malih problema sa nekom ozljedom ,ali imamo dobru vezu..=)

Odgovori

lll kolovoz 10, 2010 u 14:14

za igru u vezi se ne treba brinuti..od toliko pojačanja,svi su kvalitetni..brine jedino realizacija,na kojoj se mora poraditi. jer nesmije se promašiti 5-6 mrtvih šansi na tekmi..naravno u obrani fali komić..jer domitrović ne može sam..ostali mu slabo pomažu. ali sve će se to srediti do početka prvenstva. ŠAMPIONI!!! 😀

Odgovori

JanJan kolovoz 11, 2010 u 14:35

Napokon da imamo veznjaka, zapravo njih nekoliko koji mogu zadržati loptu u nogama te igraju na prvu. Prošle godine takvog nismo imali osim kirete.

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: