Sezona radova u punom tijeku!!!

4. srpnja 2010.

Posljednja dva tjedna na igralištu NK Lekenika traju veliki radovi na sanaciji glavnog terena.  U ovom trenutku pri kraju je izrada projekta automatskog  zalijevanja glavnog terena sa 24 automatik šprice. Istovremeno, radi se i  drenaža igrališta – sustav riblja kost sa obodnim kanalima.  Time će se trajno riješiti veliki problem održavanja igrališta jer u ljetnom periodu zbog ne mogućnosti stalnog i kvalitetnog zalijevanja, zemlja puca i teško se vraća u kvalitetnu podlogu za normalnu igru. Isto tako, za velikih oborina, pojedini dijelovi terena su popolavljeni i teški za igru. Radove izvode članovi, igrači i navijači kluba koji svakodnevnim aktivnostima, po velikim vrućinama i po kiši privode ove radove kraju. Vrijednost radova je 120 000 kuna.

Nakon toga slijedi postavljanje busena – cca 400 m2,  a potom izmjena golova na glavnom terenu. Bit će postavljeni  novi aluminijski, a iza njih bit će postavljena i nova zaštitna mreža iza golova. U tijeku je i sanaciju ograde oko igrališta, oko 170 m. Veliki zahvati će biti gotovi do početka nove sezone, a uskoro počinju i još veći projekti o kojima ćemo uskoro izvjestiti naše navijače.

Uprava kluba zahvaljuje svima koji pomažu u izradi ovih radova!

Uskoro ćemo dodati i veliku fotogaleriju radova…

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

junior srpanj 4, 2010 u 15:22

svaka čast svim lekeničanima koji su znali po jako velikim vručinama,a i kiši radili,namučili smo se svi za ovaj teren zato jer volimo ovaj klub..sada su radovi pri kraju i samo iščekujemo početak nove sezone i NASLOV PRVAKA!!!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: