Juniori završili sezonu visokim porazom

8. lipnja 2010.

U posljednjem kolu juniori su poraženi od svojih vršnjaka iz Topuskog sa visokih 9:2. Juniori Topuskog time su samo potvrdili osvajanje prvog mjesta u ligi juniora a prikazanom igrom i realizacijom šansi pokazali su punu dominaciju i nadmoć u ovoj utakmici. Otežavajuća okolnost za naše igrače bila je odsutnost obadva vratara Severa i Petričevića koji su bili bolesni, te Zeca, Sučića i Romarića. Nažalost odsutnost vratara bila je ključna za ovako visoki poraz. Prvih 25 minuta lekenička momčad igrala je dobro i disciplinirano te su svi prilazi našem golu bili zatvoreni. Nakon vodstva domaćih iz slobodnog udarca, igra u sredini naše momčadi poprima preofanzivni karakter sa sporim vraćanjem u poredak što su domaći igrači koristili, te su brzim kontrama dolazili do zrelih šansi koje su uspješno realizirali, tako da je od 25. do 40. minute naša momčad razbijena, reklo bi se u samo 15-tak minuta. Poluvrijeme završava rezultatom 4:0 za domaće nogometaše. Drugo poluvrijeme započelo je isključenjem iz igre Josipa Vidaka što je samo pogoršalo već ionako tešku situaciju na terenu za lekeničku momčad. Sredina i obrana bile su pod konstantnim pritiskom te se u napadu pokušavalo nešto napraviti preko usamljenog Blažinića koji je mora se i to reći, dosta namučio obrambene igrače Topuskog te je uspio i zabiti dva gola za našu momčad.

Juniori Topuskog demonstrirali su vrlo dobru igru sa odličnom realizacijom šansi te koristim ovu priliku da im osobno čestitam ne samo na zasluženoj pobjedi nego i na osvajanju PRVOG MJESTA u ligi.

Za Lekenik su igrali : 1.Petričević Ivan, 2.Vidak Josip, 3.Đuro David Ivić, 4.Kobi Luka, 5.Vidak Jakov, 6.Vidnić Marko, 7.Cavrić Domagoj, 8.Blažinić Darko, 9.Marić Mark, 10.Ćosić Antonijo, 11.Majstorović Ivan

Sve u svemu, iako je završila visokim porazom, bila je ovo solidna polusezona za naše juniore. U njoj je momčad ostvarila 4 pobjede, 3 remija i 3 poraza što je bitan napredak u odnosu na jesensku polusezonu. Ohrabruje i
činjenica da momčad napušta samo Darko Blažinić koji definitivno postaje senior,dok svi ostali igrači i dalje imaju pravo nastupa za juniorsku momčad. Iduća sezona trebala bi u tom kontekstu rezultatski biti još bolja.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: