Blijedom igrom do boda

10. svibnja 2010.

Lekeničani mogu biti vrlo nezadovoljni nakon ove utakmice. Na toliko rezultatom koliko (ne)igrom. Blijeda, traljava , nezainteresirana igra sa puno puno grešaka i loših dodavanja od strane lekeničana.
Mladost Repušnica – Lekenik 2:2 (1:0)
Utakmica je otvorena ranim pogotkom domaćina. Ičanović griješi te domaći igrač ostavljen sam na rubu 16 metara. Neometan puca u lijevu stranu Alenova gola. 1:0 Hladan tuš na samom početku utakmice. Nedostatak ključnih igrača u momčadi ostavlja trag( Turkman, Bobinac, Komić, Bartulić) u tečnosti lekeničke igre, pogotovo u veznom redu. Pravu veliku prigodu za Lekenik imao je Kutleša koji puca u vratara neometan sa desetak metara. Nedugo zatim i Peršin glavom nakon kornera. Lopta prolazi preko gola. I na samom kraju poluvremena ozljeda stopera Ivana Vrhovca. Ulazi Ivan Bobinac. Osim pogotka domaćih imali su još par dobrih pokušaja ali sve je to otišlo pored gola.
U nastavku nastavljena je blijeda igra lekeničana bez glave i repa. Ipak domaćini to ne koriste i lekeničani izjednačavaju. Grgić koji je zamijenio neprimjetnog Dumbovića izbija na lijevu stranu te poentira sa desetak metara. 1:1 U drugom dijelu igra domaćina svela se na bacanje domaćih igrača nakon svakog duela te nakon toga izležavanje na travi. Lekeničani polako gube živce na ovakvu igru domaćina i naivnost suca. U 80. minuti slobodni udarac za lekeničane sa desne strane. Kireta puca i lopta pogađa domaćeg igrača ruku koja je bila visoko podignuta ali kao i obično sudac ne vidi. Ništa od penala. Nakon toga dva nepostojeća zaleđa. Prvo za Grgića, a poslije i za Kutlešu. I kad smo se već pomirili sa rezultatom. Ičanović, koji je igrao drugo poluvrijeme stopera, neometan dodaje domaćem igraču u noge koji koristi poklon za ponovno vodstvo domaćina u 85. minuti. Ipak Grgić se ponovno otvorio na lijevoj strani, puca na prvu. Izbijena lopta dolazi do Kirete koji prizemnim udarcem šalje loptu u gol za izjednačenje lekeničana tek minutu poslije. Domaćini ponovno pokušavaju ali lopta prolazi tik uz stativu. Zadnja prava prilika za lekeničane bila je Grgičeva koji se ponovno otvorio na lijevoj strani te lijevom nogom puca preko.

Vrlo loša igra svih lekeničana izuzev Domitrovića i Kirete koji su uvijek najbolji, pa tako i danas. One igre protiv Radnika prošle nedjelje nije bilo ni …

{ 2 komentari… read them below or dodaj jedan }

Đuro svibanj 10, 2010 u 22:44

mislili smo da se u momcad vratio onaj stari duh nakon pobjede protiv radnika,ali ocito nismo bili u pravu,od tekme protiv Topuskog su stvari gadno krenule nizbrdo,nema veze,mi mozemo biti ponosni jednom fanstasticnom sezonom,a tugovati cemo,iako jos nije sve gotovo, samo zbog toga sto smo bili jednom nogom u 4. HNL a ovako cemo se mi juniori (kao i ostali) godinu dana (mozda i vise) potucati po Mahovu,Crncu i slicnim “igralistima” . Svaki cast deckima (ne svima) sto su nas u ovoj sezoni ucinili ponosnima – vi ste naši šampioni!

Odgovori

Neretljak... svibanj 12, 2010 u 13:07

mislim da vam je gostovanje u Popovači odlučujuće za naslov….neće vam biti lako kao što ni nama nije bilo……

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: