Pioniri: Po vjetru i kiši u Gvozdu i kiša golova

14. travnja 2010.

Prvenstvo pionira : GVOZD – LEKENIK 4 : 6 ( 2 : 4 )

U prvenstvenoj utakmici pionira po kišovitom i vjetrovitom vremenu, u uzbudljivoj utakmici punoj rezultatskih obrata, naši pioniri ostvarili su tešku i važnu pobjedu u gostima protiv trenutno drugoplasirane ekipe Gvozda. Valja napomenuti da su naši „klinci“ sa svojim trenerom Rožićem dočekani srdačno od strane domaćina što je za svaku pohvalu.

Pioniri Lekenika dolaze u vodstvo autogolom domaćeg nogometaša u 4. minuti utakmice. Nažalost vodstvo nije dugo trajalo jer već u 7.min domaći igrači imaju kazneni udarac sa 11m kojeg uspješno realizira Kulić. Već u 11.min domaćin vodi sa 2:1 a nakon vodstva domaćina kreće serija gostiju. Izjednaćujući pogodak postiž Grgić u 20min a u 21.min već je 2:3. Strijelac trećeg gola za naše dečke bio je Tivadar, a rezultat poluvremena 2:4 postavlja Križanić Leon u 27.min.

Početkom drugog poluvremena domaći smanjuju rezultat na 3:4 ali već u 45min Grgić svojim drugim golom donosi mirnoću u naše redove -3:5. U 50.min domaći nogometaši smanjuju rezultat na 4:5 te utakmica ponovno poprima dramatičan tijek. „Točku na I“ stavio je Čihor Renato u 53.minuti utakmice postavivši konačni rezultat utakmice 4:6.

Za ekipu Lekenika nastupili su : Rusan, Mikulin.M, Čivčija, Rikić, Sesar B, Tivadar, Grgić, Križanić,Ivančić, Blažeka, Čihor.

Na klupi su još bili Bušić B, Mikulin I, Turk, Birčić i Bušić K.

I što reći nego, SVAKA ČAST dečki, samo tako nastavite!

{ 3 komentari… read them below or dodaj jedan }

Đuro travanj 14, 2010 u 22:14

Nakon dugo vremena napokon su pioniri dobili gvozd u gostima..

Odgovori

Ivan travanj 17, 2010 u 19:24

pa da kad igraju dobri igrači

Odgovori

Đuro travanj 18, 2010 u 13:42

neznam ja tko je danas dobio 6:0 😉

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: