Juniori: Tek do boda nakon pune nadmoći u prvom poluvremenu

7. travnja 2010.

Lekenik – Zrinski 3 : 3 ( 3 : 0)

Naši juniori otvorili su utakmicu u formaciji 3-4-3 i u prvom poluvremenu prezentirali odličnu i efikasnu igru. Nakon akcije sa desne strane koju je započeo Zec,lopta dolazi do D. Blažinića koji puca od prve sa oko 16m iskosa i dovodi Lekenik u vodstvo od 1:0. Bilo je to u 15.minuti utakmice. Tri minute kasnije Majstorović centrira sa lijeve strane, lopta udara u podlogu i odbija se u vis, Blažinić je u skoku brži i viši od protivničkog vratara kojeg prebacuje ali lopta pogađa stativu. U tom periodu naši juniori igraju odlično, redaju se akcije jedna za drugom te nakon lijepe akcije u sredini u 35. minuti Sesar izbija pred protivničkog vratara i zabija za 2:0. Pred kraj poluvremena u 42. Minuti Dumbović prolazi 3 igrača, ulazi u kazneni prostor i nesebično asistira za D.Blažinića koji sa oko 5-6 metara pogađa mrežu za 3:0.

U drugom poluvremenu igra je ravnopravna uz jako malo šansi i puno prekršaja sa obje strane. U redovima naše momčadi gubi se igra koja više nije onako tečna i sve više igrača priključuje se napadačkim akcijama. Nakon skraćenog kornera za našu momčad u 72. minuti izbačena je duga lpta koju ne primaju naši obrambeni igrači već se ona odbija iza njihovih leđa. Loptu u punom šprintu prima gostujuća „devetka“ Ivanić koji izbija sam pred našeg vratara Severa i smanjuje na 3:1. U 78. minuti gosti imaju aut sa lijeve strane prebacuju luptu glavom iza naše obrane, naš vratar istrčava ali kasni te ga gostujuči napadač Turkalj samo perbacuje za 3:2.

U 82. minuti sudac utakmice sudi vrlo dvojbeni prekršaj za goste na 20-tak metara od našeg gola. Gostujući napadać Turkalj precizno puca preko živog zida i postavlja konačni rezultat utakmice od 3:3.

Bila je to utakmica sa dva različita poluvremena u kojoj su naši igrači nakon lijepe i efikasne igre u prvom poluvremenu odigrali slabo drugo poluvrijeme, odnosno katastrofalno loš period od 72. do 82. minute u kojem su primili tri gola. Premda je protivnik bio jak i respektabilan, možemo žaliti za bodovima koje smo propustili osvojiti.

NK Lekenik: Sever, Zec, Grgić,(od 71.Majstorović I.) Cavrić, Vidak, Ćosić, Blažinić, Dumbović, Sesar,(od 86. Sučić),Majstorović, Vidnić,

STRIJELCI : 1:0-Blažinić(15), 2:0-Sesar(35), 3:0-Blažinić(42), 3:1-Ivanić(72), 3:2-Turkalj(78), 3:3-Turkalj(82)

{ 2 komentari… read them below or dodaj jedan }

Đuro travanj 7, 2010 u 23:43

steta sto smo izgubili dva boda,ali moglo je zavrsiti i puno gore..

Odgovori

lekenik travanj 8, 2010 u 11:15

najbolji dio članka je ova prckova slika.. hahahah

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: