U nedjelju nastavak prvenstva!

17. ožujka 2010.

Ovu nedjelju napokon počinje nastavak prvenstva I.ŽNL Sisačko-moslavačke županije. Prošlotjedna odgođena utakmica 14. kola odigrati će se naknadno. U 15. kolu lekeničani su domaćini TŠKu 1932 iz Topolovca. Utakmica je na rasporedu u 15 sati. Glavni sudac susreta bit će Jaroslav Gulan. Za lekeničane zbog crvenog kartona u kupu neće imati mogućnost nastupa Ivan Vrhovac. Što se tiče vremena u nedjelju iako je možda prerano za govoriti očekuje se oblačno,ponegdje sa kišom te sa najvišom temperaturom od 17 °C. U ostalim utakmicama izdvajamo utakmicu u Odri gdje će Zrinski igrati protiv Sloge Maris, te jesenski prvak Radnik ide u Repušnicu.

U ponedjeljak bilo je izvlačenje 5. i 6. kupa SMŽ. Od županijskih prvoligaša uz Lekenik nastupaju Radnik i Topusko, a od četvrtoligaša BSK Budaševo, Mladost iz Petrinje, Metalac i Frankopan iz Galdova. Kako ima 7 klubova Lekenik je bio te sreća da bude slobodan pa tako da u 6. kolu čeka boljeg iz susreta Radnik-Frankopan. Raspored kupa pogledajte ovdje.

Juniori koji su počeli sa treninzima, sezonu započinju utakmicom u Mahovu protiv istoimenog protivnika. To je kup utakmica 1. kola i na rasporedu je 05.04.2010 ( ponedjeljak ) u 16 sati.

Vidimo se u nedjelju!

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

lekenik ožujak 20, 2010 u 16:39

juniori bez 3-4 važna igrača..dobili peščenicu 4:2 u prijateljskoj utakmici u peščenici.. :D:D:D

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: