Ivan Gjurašin nogometaš 2009. u Općini Lekenik

10. ožujka 2010.

Na Skupštini Zajednice športskih udruga i klubova Općine Lekenik održane ovog vikenda u Pešćenici, proglašeni su najbolji pojedinci u 2009. godini u Općini Lekenik. Igrač seniora NK Lekenika Ivan Gjurašin iz Poljane L.  proglašen je za najboljeg nogometaša u 2009. i u ime kluba šaljemo mu velike čestitke!!!

Prošao je nogometnu školu Poleta (B), trenirao čak i u ZG Dinamu, a prošle sezone pojačao je naš klub i od samog početka standardni je prvotimac. Za najboljeg sportaša godine proglašen je talentirani Sandro Capar iz tekvando kluba Lekenik, a Josip Raković iz NK Pešćenice proglašen je za nogometnu nadu godine.

Na Skupštini Zajednice, nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Darka Kratkovića iz Pešćenice za novog predsjednika izabran  Božidar Antolec iz Lekenika. U Izvršni odbor kooptirani su Marijan Crnkoci, Zoran Gregušin (ispred NK Lekenika) i Zlatko Posavec iz Letovanića. Općina Lekenik namijenila je iz Proračuna za 2010. godinu 350 tisuća kuna za Zajednicu športova od čega će usvojenim financijskim planom 258 tisuća biti podijeljeno natjecateljskim klubovima.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

The Player ožujak 11, 2010 u 13:33

bravo djuro!zasluzio si!!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: