Osnovano Vijeće roditelja

26. veljače 2010.

NK Lekenik bogatiji je za još jedno tijelo – Vijeće roditelja. Na osnivanju Vijeća sudjelovalo je tridesetak mama i očeva čija djeca igraju u mlađim kategorijama kluba. Želja klupskog vodstva je da kroz Vijeće roditelja uključi što više roditelja i djece u klub, da i roditelji sudjeluju u radu pojednih ekipa, da pomognu u organizaciji utakmica, papirologiji i sl. poslovima. Dva predstavnika Vijeća (voditelj i koordinator) postaju članovi Upravnog odbora kluba.

Na početku sastanka sve prisutne je dopredsjednik kluba Boris Sigur sjajnom prezentacijom upoznao sastanjem u klubu, ustrojstvom svih tijela i planovima za naredno četverogodišnje razdoblje. Potom se prišlo izboru.

Za voditelja Vijeća roditelja izabran je Zoran Keserović, ponosni otac dva sina, oba igrača limača. Za koordinatora za mlađe kategorije izabran je Pejo Vidak čija pak tri sina igraju u mlađim kategorijama. Za blagajnicu Vijeća izabrana je Anđela Stojević, dok se još razgovara sa kandidatima za tajnika Vijeća. Izabrani su i voditelji za sve tri mlađe kategorije i članovi po kategorijama.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: