MLAĐI PIONIRI SJAJNI NA TURNIRU U SISKU

9. veljače 2010.

Da su pred NK Lekenikom dani uspjeha i vrlo dobrih sportskih rezultata dokazali su i naši klinci probivši se u polufinale turnira u sisačkoj dvorani Brezovica. Mlađi pioniri predvođeni trenerom Igorom Rožićem zauzeli su drugo mjesto u grupi te su se tako plasirali u završnicu turnira.
Na putu do polufinala pobijedili su NK Zrinski Odra s 8:2, NK Banovac iz Gline s 4:1 i NK Frankopan Galdovo s 7:0. Jedini poraz doživjeli su od NK Metalac i to sa minimalnih 0:1. Nažalost, u polufinalu imali su sve osim sportske sreće. U ravnopravnoj utakmici sa Segestom, 45 sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice dogodio se kiks u obrani te se može reći da su nam „penali“ nesretno promakli. Naši mlađi pioniri došli su na samo korak do finala ali nisu imali sreće. U utakmici za treće mjesto protiv Metalca desilo se isto. Kod rezultata 2:2 minutu prije kraja kad su već svi očekivali „penale“, opet peh.

Sve u svemu možemo biti jako zadovoljni jer su naši dečki pokazali da se mogu ravnopravno nositi i sa svojim vršnjacima iz većih klubova. Najbolji strijelac mlađih pionira bio je Matija Ivančić sa 9 postignutih golova. Za ekipu mlađih pionira na turniru u Sisku nastupili su: Josip Rusan, Matija Ivančić, Bernard i Karlo Bušić, Mario i Ivan Mikulin, Tomislav Bunjevac, Robert Milaković, Antonio Vidak, Mihael Grgić, Luka Križanić, Filip Sakač i Matija Peterlin.
Stariji pioniri predvođeni trenerom Ivicom Grgićem nisu uspjeli proći „grupu“. Jedna pobjeda i dva poraza nisu bili dovoljni za plasman u završnicu tutnira. Za starije pionire nastupili su : Tivadar , Čihor , Sesar, Sakač, Kolarević D., Bunjevac, Rusan, Grgić I., Ivančić, Križanić L. i Milaković A.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: