Joso Milunić – bogatu trenersku karijeru nastavlja u Lekeniku

4. veljače 2010.

trener-Joso-MiluniÄ_.JPGSeniorska momčad NK Lekenika u odnosu na jesenski dio natjecanja, doživjela je nekoliko promjena. Došlo je petero igrača u zamjenu za petero na koje se više nije računalo, ali svakako najbitnija promjena je bila ona trenerska.

Trenera Josu Šeperca koji je ljetos uveo seniore u I. ŽNL, zamijenio je iskusni Joso Milunić koji iza sebe ima bogatu igračku i trenersku karijeru.

Taj 55-godišnji Sisčanin, u radnom odnosu sa ŠRC Sisak, trebao bi svojim znanjem i iskustvom lekenički klub uvesti u IV. HNL što bi za klub iz lekeničke općine bio povijesni uspjeh. Iza trenera Milunića bogata je igračka karijera. Nosio je dres Segeste u II. i III. ligi, sa sisačkim Metalcem igrao je u III. ligi ali i u polufinalu Kupa Maršala Tita s Hajdukom u Splitu. U II. i III. ligi branio je i boje petrinjeske Mladosti, a posebno ističe da je bio i kapetan Amaterske reprezentacije Jugoslavije“.

Nakon igračke, i trenerska karijera Jose Milunića obilježena je uspjesima. Sa A-Euro licencom u Lekenik je stigao iz redova BSK-a iz Budaševa, člana IV. HNL. Sisačku Segestu vodio je u II. ligi, a Metalac je odveo od II. ŽNL do IV. HNL u kojoj je još vodio je galdovački Frankopan.

Iz priloženog je vidljivo da je u Lekenik stigao trener najbogatijeg igračkog i trenerskog „dosjea“ do sada, što dovoljno govori koliko klupsko vodstvo želi kvalitetnim radom do što boljeg rezultata. Pripreme su započele u zimskim uvjetima, a već nakon nekoliko treninga trener Milunić ustvrdio je da je zadovoljan fizičkim stanjem igrača.  Do početka prvenstva dovoljno je vremena da novi trener upozna momčad i uigra nove igrače te nastavi tragom uspješne jeseni.

trener-MiluniÄ_-na-treningu.JPG

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: