Prozivka seniora-predstavljen novi trener i pet pojačanja

31. siječnja 2010.

Današnjom prozivkom i službenom započinju pripreme seniorske momčadi za proljetni nastavak prvenstva I. ŽNL. Iako su jesenski dio završili na drugom mjestu, cilj je postavljen za korak više stoga je u zimskoj pauzi došlo i do promjena. Na prozivci (na koju se odazvalo 23 od 25 igrača) je tako predstavljen novi trener Joso Milunić, dosadašnji trener BSK (vodio još Segestu u II. HNL, Metalac i Mladost P.) koji je naslijedio za kormilom dosadašnjeg trenera Josu Šeperca.

prozivka-2.jpg

Dopredsjednik kluba zadužen za športski      sektor Boris Sigur predstavio je i nove igrače koji bi trebali podići kvalitetu momčadi u nastavku natjecanja. To su branič Ivan Vrhovac (igrao za Segestu, Metalac, Mladost P. i Hrastovicu), napadač Tomislav Kutleša (Segesta, Zagreb, Frankopan, Popovača…), veznjak Danijel Kireta (Metalac, BSK, Frankopan, SpVgg. Manhofen), napadač Dario Turkman (TŠK, BSK, Mladost P.) i mladi lekeničanin Ivan Gregurić koji je se vraća u klub nakon nekoliko sezona, a dolazi iz juniora NK Dinama Zg. U klubu više ne računaju na Borisa Kajića, Kostu Đukića, Zorana Vojkovića, Tomislava Šimičića i Dragu Benčića.

Nakon predstavljanja novopridošlica, trener Milunić ukratko je opisao plan priprema, pravila ponašanja i način suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Potom je riječ preuzeo predsjednik kluba Ivica Kliček koji je igračima predstavio klupske ciljeve. Sportski je cilj osvajanje prvog mjesta i plasman u IV. HNL, ali je mnogo planova kao  preduvjet tom plasmanu. Dogradnja klupske zgrade, sanacija terena, završetak pomoćnog igrališta, nova ograda, škola nogometa.

Na kraju prozivke uslijedila je podjsela nove opreme (trenirke i šuškavci), a potom i slikanje za službenu web stranicu, a kakvo je raspoloženje vladalo među igračima vidi se      iz priloženih fotografija.

prozivka-slikanje1.jpg

prozivka-4.jpg

prozivka-slikanje2.jpg

prozivka-slikanje3.jpg

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: