Petarda!

15. studenoga 2009.

13. kolo 1.ŽNL je zadnje ovogodišnje te za kraj lekeničani su dočekali Slavonac iz Lipovljana. Momčad iz srednjeg dijela tablice. Vrijeme je bilo idealno za igru. Lekeničane ka novoj pobijedi bodrilo je veliki broj navijača. Pijesma se čula do samoga kraja.

Lekenik – Slavonac 5 : 0 ( 4 : 0 )

Lekeničani su počeli sa pritiskom od samog početnog zvižduka suca. Pritisak je urodio par izglednih prilika iz kornera. Ipak prva prava prilika došla je sa strane gostju. 8. minuta. Udarac sa peterca spašava Bartulić. Lekeničani uzvračaju preko Bobinca. Zadnja linija Slavonca biva izigrana i Ivan se našao jedan-na-jedan sa vratarom. Nažalost vratar je uspješniji. Bobinac ponovno dobiva priliku za vodstvo Lekenika ali opet vratar uspješniji.  Lekeničani puno nadmočniji i bolji u svim segmentima igre. U 26. minuti Kaić odlazi skroz ljevo te vratar očekuje dodavanje u peterac. Nažalost dočekao je pogodak te vodstvo Lekenika 1 : 0. Kaić puca na prvu stativu i vratar se našao na krivoj nozi.  U 35. minuti Kaić-Bobinac-Đukić za 2 : 0. Korner izvađa Kaić i pronalazi Bobinaca na prvoj stativi koji zakucava za 3 : 0. Gosti su izgubljeni pa do kraja pouvremena Đukić zabija ponovno. Početak poluvremena lekeničani su nastavili u istom tempu. Slavonac ponovno griješi u obrani. Đukić ponovno siguran te zabija hat-trick odnosno peti za Lekenik.

U 67. minuti vrijeme je za zamjene. Šeparac mijenja odmah petoricu. Izlaze Ivančić, Vojković, Ičanović, Dumbović i Đukić. Ulaze Jurčić, Peršin, Grgić, Đureković i Skrbin. Lekeničani polako privode utakmicu kraju ali ne bivaju potpuno bezopasni. Skrbin se našao u nekoliko izglednih šansi. Kaić također. Gosti pokušavaju ali sve je to bezopasno.

Lekeničani su odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone. Nakon prvog pogotka utakmica se otvorila za lekeničane i bilo je samo pitanje krajnjeg  rezultata. Čestitam svim igračima na izvrsno obavljenom poslu ove polusezone te da nastave isto tako ali i bolje. Ovom pobijedom Lekenik je ostao na drugom mjestu koje dijeli sa Zrinskim. Za kraj zahvaljujem i velikoj podršci navijača kojih svake utakmice biva sve više i više. Naravno sve su glasniji i glasniji. U prolječe očekujemo još veći odziv.

Za rezultate kola i tablicu stisnite ovdje.

1.ŽNL

13. kolo 15.11.2009 Lekenik, igralište Lekenik

Vrijeme:oblačno  Gledatelja : 300

Š.N.K. LEKENIK – Š.N.K SLAVONAC 5:0  (4:0)

Suci: Ivica Ruk-Voloder, Goran Troha-Kutina, Vlado Kos-Kutina

Š.N.K. LEKENIK 1.Nikola Bartulić, 2.Denis Ivančić (od 67. min. Tomislav Jurčić), 3.Zoran Vojković (od 67.min. Bruno Peršin),5.Mario Domitrović, 6. Muris Ičanović (od 67.min Nikola Grgić) (kap.) ,7.Ivan Dumbović ( od 67. min. Mišo Đureković), 8.Boris Kaić , 9. Kosta Đukić (od 67.min. Mario Skrbin), 10. Ivan Đurašin, 11. Ivan Bobinac(kap.), 19. Ivan Smolković, trener: Joso Šeperac

ŠNK SLAVONAC 1.Dragan Fijačko, 2.Danijel Štavalj, 3.Davor Kravčuk, 4.Zoran Velisavljevć , 5.Nikola Horvat , 6.Goran Ribar (kap.) , 7.Alen Šušnjara ( od 45. min. Josip Štavalj) , 8. Mijo Šarić, 9.Kristijan Faltis, 10.Vedran Jurić, 13.Alen Paul, trener: Ivica Maletić

Strijelci: 1 : 0 Kaić (26), 2 : 0 Đukić (34), 3 : 0 Bobinac (42), 4 : 0 Đukić(45), 5 : 0 Đukić(51)

Žuti kartoni:

Š.N.K.SLAVONAC: Šarić (25)-Preoštar start

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

BlueAngles studeni 16, 2009 u 14:29

navijaci su isto slikani malo bolje..stavite i to..;)

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: