Lekenik – Mladost Repušnica 4:0

18. listopada 2009.

Igralište u Lekeniku i dalje je neosvojiva utvrda. Ovaj puta “stradala” je repušnička Mladost sa 4:0 pogocima  Ičanovića, Komića, Majstorovića i Đukića. Nakon teškog poraza u prošlom kolu u Majuru, seniorima Lekenika u 9. kolo bila je bitna bilo kakva pobjeda radi povratka na pobjedničke staze, a na kraju slavili su i više nego uvjerljivo. Moramo priznati da je protivnik iz Repušnice bio tvrd orah i prilično ravnopravan protivnik cijelo prvo poluvrijeme sve do prvog pogotka.

 

Od samog početka bilo je jasno da ćemo gledati tvrdu utakmica, agresivnog  pristupa. Velika hladnoća ispod zubatog sunca dodatno je tjerala igrače na kretanju i borbenijem pristupu, ali su proradili i navijači koji su se protiv hladnoće borili pjevanjem u čemu su prednjačili mladići iz juniorskog sastava.  Zadnja linija gostiju stajala je visoko, te preskakujući igru  dugim loptama tražili su svoje brze napadače.  U nekoliko navrata, obrana Lekenika imala je ozbiljnog posla, a gosti mogu žaliti za dvjema velikim prilikama u samo nekoliko minuta sredinom prvog poluvremena kada su napadači gađali mrežu Bartulića neprecizno. I Lekeničani su prijetili nekoliko puta, a najozbiljnije preko povratnika u prvi sastav Bobinca koji se oslobodio svog čuvara ali je pucao u golmana. Unatoč prilikama, nije bilo pogodaka, ali se srećom sve otvorilo u nastavku.

fnavijaci0.JPG

U 55. minuti mladi Dumbović sa 25m gura loptu Bobincu u šesnaesterac koji odlazi bočno i prizemno je ubacuje pred gol. Branič gostiju uklizao je na nju i rukom zaustavio njen put prema petercu. Sudac Šmigmator bez oklijevanja pokazao je na bijelu točku, a siguran egzekutor bio je Muris Ičanović za prvo veselje domaćina. 13 minuta kasnije proradila je petrinjska veza. Kajić je izveo slobodan udarac sa visine šesnaesterca bočno i ubacio loptu pred gol. U petercu je najvještiji bio Alen Komić i izvedbom”dubokog naklona” glavom zabio za 2:0 i novo slavlje.

Fotogalerija

Domaćini su znali smiriti loptu i čuvati vodstvo koje je pod kraj utakmice dvostruku povećano. Trener Šeperac pružio je šansu i igračima sa klupe, a dvojac Majstorović – Đukić sjajno su je iskoristili. Prvo je Mario Majstorović sjajno pogodio za 3:o u 87. , a potom i Kosta Đukić za 4:0 samo minutu kasnije.

Rezultati kola i tablica 1.ŽNL

1.ŽNL

9. kolo 18.10.2009 Lekenik, igralište Lekenik

Vrijeme:hladno,vjetrovito  Gledatelja : 100

Š.N.K. LEKENIK – Š.N.K MLADOST 4:0  (0:0)

Suci: Saša Šmigmator-Sisak, Radovan Miško-Lipovljani, Ivan Galetić-Novska

Š.N.K. LEKENIK 1.Nikola Bartulić, 2.Denis Ivančić, 3.Zoran Vojković (od 89.min. Tomislav Jučić), 5.Alen Komić, 6.Mario Domitrović, 7.Ivan Dumbović, 8.Boris Kaić (od 89.min. Ivan Smolković),9. Mario Skrbin (od 80.min. Mario Majstorović), 10. Ivan Đurašin (od 89.min. Nikola Grgić), 11. Muris Ičanović (kap.), 13. Ivan Bobinac (od 68.min. Kosta Đukić), trener: Joso Šeperac

ŠNK MLADOST 1.Jovica Petković, 2.Darko Karić, 3.Tomislav Kapusta, 4.Ivan Erdelji (od 85.min. Damir Grgić), 5.Ivica Pavlović , 6.Denis Podhraški, 7.Antonio  Datović, 8. Milan Radman, 9.Hrvoje Gelo (kap.),10.Goran Goluža, 11.Dubravko Peštaj, trener: Ernest Nemeš

Strijelci: 1 : 0 Ičanović (55)-11m, 2 : 0 Komić (68), 3 : 0 Majstorović (87), 4 : 0 Đukić(88)

Žuti kartoni:
Š.N.K. LEKENIK: Dumbović (21)-Nepoštivanje udaljenosti, Đurašin (44)-Preoštar start, Domitrović (61)-Povlačenje za dres

Š.N.K.MLADOST: Karić (27)-Preoštar start, Kapusta (33)-Preoštar start, Datović (42)-Preoštar start

{ 2 komentari… read them below or dodaj jedan }

šnk lekenik listopad 21, 2009 u 15:35

bilo bi lijepo drugi put onako dobre navijace nagradit barem jednim besplatnim picem…

Odgovori

lekenik listopad 23, 2009 u 21:09

istina,ovakve navijače nema nijedan klub u našoj ligi…

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: