Događanja ovog tjedna

8. listopada 2009.

Seniori igraju 8.kolo te gostuju u Majuru protiv prošlogodišnjih prvaka I.ŽNL Radnika. Trenutno Radnik je jedina neporažena momčad te imaju samo bod manje od nas. Očekuje se vrlo napeta i tvrda utakmica.Utakmica je u nedjelju u 15.30 sati. U Majur se ide autobusom koji kreče u 13 sati ispred klubskih prostorija. Cijena prijevoza je 20 kuna.
Juniori igraju derbi u 8.kolu s Peščenicom u Peščenici. Utakmica je u subotu u 16 sati. Lekeničani su upisali tek dvije pobjede dok Peščenica stoji puno bolje na tablici s duplo više pobjeda. Bit će to vrlo napeta utakmica.
Pioniri nakon prošlotjednog poraza također kao i juniori igraju u Peščenici. Utakmica je u subotu u 14 sati.
Limači dočekuju BSK II iz Budaševa. Ukoliko limači pobjede mogli bi doći vodečoj dvojci tek na tri boda. Tšk-u i BSK-u II. Utakmica je u nedjelju u 11 sati.

Ovog tjedna seniori su igrali u srijedu prijateljsku utakmicu s četvrto-ligašem NK Jelačićem iz Vukovine u Vukovini. Lekenik je pobjedio sa glatkih 2 : 0. Golovi su pali u prvom poluvremenu.

U I.ŽNL igrala se u četvrtak zaostala utakmica 4.kola između Banovca i Slavonca. Utakmica je završila nerješeno te tim Banovac nije svrgnuo Lekenik sa trona I.ŽNL. Rezultate i raspored pogledajte ovdje.

Juniori su u četvrtak bili domačin Sava-Crncu koji su iz Lekenika ponijeli puni pljen. Utakmica je završila sa minimalnom pobjedom gostiju. Gol je pao pred kraj susreta.

I za kraj dvije ankete:

Kako će Lekenik igrati protiv Radnika u Majuru

  • Jedva pobjediti (50%, 4 Votes)
  • Uvjerljivo pobjediti (38%, 3 Votes)
  • Uvjerljiva pobjeda domačina (13%, 1 Votes)
  • Pravedna podjela bodova (0%, 0 Votes)
  • Bolja igra lekeničana ali sreča je bila na strani domačina (0%, 0 Votes)
  • Mlaka igra lekeničana te slavlje domačina (0%, 0 Votes)

Total Voters: 8

Loading ... Loading ...

Juniori: Peščenica - Lekenik

  • Pobjeda lekeničana (67%, 4 Votes)
  • Svi bodovi ostaju u Peščenici (33%, 2 Votes)
  • Podjela bodova (0%, 0 Votes)

Total Voters: 6

Loading ... Loading ...

{ 3 komentari… read them below or dodaj jedan }

upitnik listopad 8, 2009 u 22:17

Da li se planira ulazak u 4.HNL ukoliko se bude prvi sa obzirom da se onda mora osnovati još jedna kategorija pionira i kategorija kadeta. Kakve su ambicije kluba po tom pitanju???

Odgovori

Bozidar listopad 10, 2009 u 23:38

Klub planira ulazak u 4. HNL ukoliko to izborimo plasmanom u ovoj sezoni. Propozicije natjecanja zahtijevaju dosta elemenata. I to ne samo u broju mlađih kategorija, vec i u ostalim uvjetima. Kod mlađih kategorija potrebno je imati 3 ekipe, ne racunajuci limače. Najveci problem bit ce osigurati dostatna financijska sredstva i uvjete natjecanja u vezi službenih prostorija.

Odgovori

filip listopad 10, 2009 u 14:15

Kraj prvenstva je još daleko, tek sad počinju dolaziti momčadi iz gornjeg djela tablice. A ukoliko bude financijskih sredstava onda da.

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: