Raspored utakmica za vikend

25. rujna 2009.

Seniore ove nedjelje (27.09.) čeka  teško gostovanje u Glini kod Banovca koji nakon 5. kola sa utakmicom manje zauzima peto mjesto sa 9 bodova. U prošlom kolu pobijedili su Inu u gostima sa 1:0. U kadar za sastav Lekeničana se vraćaju Komić i Kajić, koji su prošlo kolo pauzirali zbog crvenih kartona sa gostovanja u G. Gračenici. Pozivaju se svi navijači da dođu na utakmicu, a Uprava kluba osigurala im je prijevoz autobusom sa igračima. Polazak je u 13,30h sa igrališta u Lekeniku.

Juniore očekuje gostovanje kod Posavine u subotu (26.09.) u 10,00h. Igrači trenera Blažinića pokušat će stići do treće pobjede čime bi zadržali priključak sa vodećim momčadima. Juniori su nakon 4. kola četvrti sa 6 bodova.

Pionire očekuje gostovanje kod Radnika iz Majura u subotu (26.09.) u 14,00 h. Nakon tri utakmice, pioniri su 6. sa 3 boda. Trener M. Sigur zbog poslovnih obveza nije više u mogućnosti voditi  ih, pa je od ovog tjedna novi trener Alen Komić, inače igrač seniora.

Limači će jedini ovog vikenda igrati kod kuće. U nedjelju ugošćuju galdovački Frankopan u 11,00 h. Nakon 3 odigrane utakmice, limači su 4. sa 6 bodova, a Frankopan 3. sa bodom i utakmicom više. Dođite u nedjelju i podržite limače do još jedne pobjede!!!

Banovac Glina - ŠNK Lekenik

  • Pobjeda lekeničana (64%, 7 Votes)
  • Pobjeda domaćina (36%, 4 Votes)
  • Nerješeno (0%, 0 Votes)

Total Voters: 11

Loading ... Loading ...

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: