Pobjeda na startu I. ŽNL

24. kolovoza 2009.

Seniori NK Lekenika na najbolji su način započeli novu natjecateljsku sezonu u I. županijskoj nogometnoj ligi. Na gostovanju kod NK Ine u N. Praćnu osvojili su sva 3 boda pobjedom od 3:2. Strijelci za Lekenik su bili Bobinac, Dumbović i Komić.

Lekenik je od početka susreta  bio bolji i opasniji, ali su igrači u plavim dresovima propustili čitav niz prilika. Dva puta je Lekenik vodio, a Ina izjednačila, no nakon trećeg pogotka, bijelo-plavi više nisu uspijeli ugroziti vratara Bartulića. Na kraju, uz pohvale treneru Šepercu i njegovim igračima za prikazanom vrlo dobrom igrom, pohvale idu i desetinama  navijačima. Ne sjećamo se je li ikad više bilo navijača na gostujućoj utakmici koji su tako srčano bodrili plave. U subotu, u 2. kolu Lekenik gostuje u Topolovcu kod TŠK-a.

1.ŽNL

1. kolo 22.08.2009. Novo Pračno, igralište N.K. Zmaj
Rezultati  kola

Vrijeme: sunčano  Gledatelja : 100

N.K. INA – Š.N.K. LEKENIK 2:3 (1:2)

Suci: Vedran Đurak-Stupno, Hrvoje Harcet-Palanjek, Krunoslav Bušić-Sela

N.K. INA 1.Ivan Maričević  (kap.), 2.Denis Kukić, 3.Jan Baljak, 4.Tibor Ostrman, 5.Dario Šarić  (od 46.min.Dejan Devetak),6.Nikola Đirlić (od 46.min.Tomislav Šipuš), 7.Mario Japranin (od 57.min. Tomislav Čopra), 8.Dean Dedić, 9.Ljutfi Čočaj, 10.Goran Kotaranin (od 68.min. Dino Šporčić), 11.Neven Kos (od 80.min. Robert Čipor) trener:Veljko Begović

Š.N.K. LEKENIK 1.Nikola Bartulić, 2.Denis Ivančić, 3.Bruno Peršin, 4.Alen Komić, 5.Mario Domitrović, 6.Muris Ičanović (od 90.min. Tomislav Jurčić), 7.Ivan Dumbović (od 89.min. Mario Majstorović), 8.Boris Kajić, 9.Mario Skrbin ( kap.) (od 69. min. Nikola Grgić ) 10.Tomislav Šimičić (od 81.min.Ivan Smolković), 11.Ivan Bobinac (od 90.min.Drago Benčić) trener: Joso Šeperac

Strijelci: 0 : 1 Bobinac (3), 1 : 1 Kos (8), 1 : 2 Dumbović (37), 2 : 2 Čočaj (49), 2 : 3 Komić (79)

Žuti  kartoni:

N.K. INA:  Čočaj (67)-preoštar start, Dedić (68)-prigovor, Šipuš (78)-nesportsko ponašanje

Š.N.K. LEKENIK: Dumbović (53)-nesportsko ponašanje, Skrbin (63)-preoštar start, Peršin (90)-preoštar start

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Ivan kolovoz 24, 2009 u 09:08

Pobjeda protiv Ine u prvom kolu ostvarena je teško, ali zasluženo. Od samog početka bilo je vidljivo da smo kvalitetnija ekipa, odlično fizički pripremljena i taktički dobro postavljena na terenu. Na žalost, dobra igra u polju nije rezultirala i adekvatnim brojem postignutih golova. Domačin je iz doslovno nekoliko dolazaka pred naš gol postigao 2 pogotka, dok smo mi 4 puta pogodili okvir gola i uz to stvorili 10-tak čistih prilika za pogodak. Budući da je to bila prva utakmica u novom prvenstvu, razumljiva je određena nervoza i nedostatak koncentracije u završnici. Vjerujemo da će se u nastavku prvenstva otkloniti i ovaj nedostatak.
Još jednom, čestitke treneru Šepercu i svim igračima na prvoj pobjedi u novom prvenstvu. Uz ovakav pristup, vjerujemo da ćemo već ove subote u Topolovcu dočeklati povoljan rezultat.

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: