Seniori i limači osvojili prvo mjesto!

3. lipnja 2009.

Sjajan uspjeh u godini 80. jubileja kluba…

Nogometni klub Lekenik priredio je veliku proslavu dvostrukog naslova prvaka i to baš u godini obilježavanja 80. rođendana kluba. Seniori su osvojili prvo mjesto u II. ŽNL i plasirali se u I. ŽNL, a limači su prvaci u Podgrupi B. Utakmica predzadnjeg kola II. ŽNL u kojoj su seniori NK Lekenika pobjedili Croatiu iz Krivaja sa 7:1 bila je u potpunosti u slavljeničkom štihu.

Na poluvremenu mnogobrojna publika pozdravila je prvake limače koji su jedan po jedan istrčavali na teren, a potom im je načelnik Marijan Crnkoci uručio medalje i pehar za postignuti uspjeh.
Nakon utakmice uslijedila je fešta seniora.

Na teren su ponovo istrčavali jedan po jedan, a načelnik Crnkoci i predsjednik Danijel Butković uručili su im medalje. Pehar namijenjen prvacima, kapetanu Ivanu Smolkoviću uručio je Davor Ivić, predsjednik NS SMŽ-a u pratnji predsjednika NS Novska Petra Iđakovića.

pehar.png.jpg

– Ponosan sam na svoje igrače koji su cijelu sezonu bili na visokoj razini i nisu ispuštali vrh. Kvalitetno smo radili i to se na kraju isplatilo. Na isti način treba nastaviti i u I. ŽNL u koju ćemo krenuti pojačani za pet igrača i nadam se nastavku dobrih rezultata – rekao je tijekom velikog slavlja trener seniora Joso Šeperac. Navijačima su predstavljeni novi igrači seniora: Mario Majstorović, Ivan Dumbović, Neno Hajduk, Darko Blažinić i najveće pojačanje Neno Katulić, koji je do prije četiri sezone igrao u I. HNL, a dolazi iz Austrije.

Fotogalerija

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: